We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Wandtegels

Wandtegels zijn over het algemeen dunner dan vloertegels. De laatste tijd zien we steeds vaker dat een vloertegel wordt gebruikt als wandtegel. Dit is op zicht geen probleem, maar andersom kan niet. Dit omdat wandtegels simpelweg te kwetsbaar zijn om op te lopen.

Door de vloertegel als wandtegel te gebruiken kan je op een aantal plekken de vloer laten doorlopen op de muur. Denk hierbij aan het laten doorlopen van de vloer op de badombouw, op de toiletachterwand, in de doucheruimte en eventueel achter uw wastafel(s).

Kijk daarom gerust verder op onze pagina's over tegels en creëer zo uw eigen ruimte.

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

 

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.