We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Keramisch parket

Op zoek naar houtlook tegels / houtstructuur tegels? Kies het juiste keramisch parket bij Verwijst, uw specialist!

 

Wilt u een nieuwe keramische vloer laten leggen? Op zoek naar een specialist die u helpt bij het maken van deze belangrijke keuze? Verwijst levert een compleet assortiment van het keramische parket, ook wel houtlook tegels. U kunt deze keramische tegels gebruiken als vloer- en wandtegels. De houtlook tegels vindt u bij Verwijst in diverse structuren, grootte en kleurschakeringen.

Voordelen van keramisch hout

De mogelijkheden van het keramisch parket zijn eindeloos, evenals de voordelen. Combineer de uitstraling van een houten vloer met de voordelen van keramische tegels:

  • Slijt- en krasvast;
  • Weinig onderhoud (geen schuren, waxen of impregneren);
  • Minimale voegbreedte.

Bovendien kunt u ervoor kiezen om vloerverwarming onder uw houtlook tegels te laten plaatsen. Onze specialisten raden dit zeker voor u aan!

Keramische tegels buiten

Verwijst levert diverse merken op het gebied van houtlook tegels. Ieder merk kent haar eigen structuren, kleuren en maatvoeringen. Zodoende zijn er ook keramische tegels die uitstekend tot hun recht komen buiten. U kunt deze bijvoorbeeld op het terras aanleggen.

Verwijst levert hét keramisch parket!

Wij kennen een uitgebreid assortiment met betrekking tot sanitair, badkamers en tegels. Gevestigd in Uden en Deurne hebben wij meer dan 1.000 tegels in het assortiment opgenomen. Heeft u vragen over het keramisch parket? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag! Ook installatie, montage en het zetten van tegels, sanitair en badkamer laat u aan ons over. Wél laten wij u vrij in de keuze door wie u de werkzaamheden laat verrichten. Zo kunt u dit aan ons overlaten, een vakman inschakelen of zelf aan de slag gaan.

Foto impressie houtlook tegels – houtstructuur tegels

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.