We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Onze tegels

Wilt u een nieuwe tegelvloer in uw badkamer, woonkamer of keuken? Bij het verbouwen van uw omgeving kunt u niet om vloertegels heen. Bij Verwijst kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment van vloertegels in verschillende stijlen, afmetingen, kleuren en structuren. Door de jaren heen zijn wij tot één van de grotere spelers gegroeid op het gebied van tegels in Noord Brabant. Kom gerust eens langs om het uitgebreide aanbod te bekijken. Gepresenteerd in diverse opstellingen vindt u altijd iets dat bij u past.

Lees meer

Zoekt u wandtegels voor uw keuken of badkamer? Bij Verwijst vindt u een prachtig assortiment van wandtegels. U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten en maten wandtegels. Voor elk interieur bieden wij een passende tegel. Kies de tegel die bij u past en laat u helpen door Verwijst. Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw tegelwand- en vloer.

Lees meer

Wilt u een nieuwe keramische vloer laten leggen? Op zoek naar een specialist die u helpt bij het maken van deze belangrijke keuze? Verwijst levert een compleet assortiment van het keramische parket, ook wel houtlook tegels. U kunt deze keramische tegels gebruiken als vloer- en wandtegels. De houtlook tegels vindt u bij Verwijst in diverse structuren, grootte en kleurschakeringen.

Lees meer