We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Villeroy & Boch tegels

Op zoek naar een opvallende en ongecompliceerde tegelvloer? Villeroy & Boch tegels zijn dan een uitstekende keuze. Bezoek onze website!

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch tegels kenmerken zich door perfectie tot in de kleinste details. De tegelcollecties zijn bovendien opvallend en ongecompliceerd te noemen. Door innovatie zijn de wand- en vloertegels zowel mooi en functioneel als gericht op de laatste milieucriteria. Verwijst inspireert u graag in de wereld van badkamers, tegels en sanitair.

Villeroy & Boch sanitair

Voor iedere badkamerstijl vindt u bij Verwijst Villeroy & Boch sanitair. Heeft u een beetje hulp nodig bij de realisatie van uw droombadkamer? Met badkamer ontwerp kunt u alvast uw badkamer samenstellen, alvorens u met onze experts praat over de invulling van uw badkamer. Zo verkrijgt u de badkamer die u altijd al heeft willen hebben!

Ruime showroom met vele presentaties

Zoals gezegd inspireren wij u graag. Het kiezen van de juiste tegel, sanitair producten of badkamer gaat namelijk niet over één nacht ijs. Het is belangrijk dat u een doordachte keuze maakt. Verwijst laat graag aan u zien welke keuzes u heeft. Zo weet u zeker dat u de juiste beslissing heeft genomen. Voor het maken van een afspraak verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Uiteraard kunt u ook gewoon één van onze showrooms binnenlopen. Met een afspraak bent u op de voorhand verzekerd van deskundig advies, tips en inzicht in al uw mogelijkheden.

Foto impressie

Hieronder vindt u een fotogalerij met diverse presentaties van Villeroy & Boch tegels. Voor het complete aanbod nodigen wij u graag uit in onze showroom.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.