We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

RAK tegels

Tegels van RAK staan symbool voor innovatie en kwaliteit. Laat u zich verrassen door het overweldigende aanbod van Verwijst!

RAK

RAK staat voor continue verbeteringen. Het bedrijf richt zich op innovaties en toekomstgerichte oplossingen. RAK is een wereldwijde fabrikant van keramische producten. Het streeft ernaar om beter te worden voor klanten, partners én medewerkers. Dit probeert het te bereiken door:

  • Kwaliteitsproducten aan te bieden tegen unieke prijs/prestatieverhoudingen;
  • Gebruik te maken van vooraanstaande technologieën voor het produceren van keramische producten.

Ruim aanbod wand- en vloertegels

Bij Verwijst vindt u een ruim aanbod aan RAK tegels. Wij bieden kwalitatief hoogstaande tegels in diverse soorten en maten. Geproduceerd met de laatste innovaties en ontwikkelen hebben wij altijd een passend aanbod voor u.

Bent u wellicht op zoek naar iets anders? Als specialist in tegels, sanitair en badkamers gaan wij samen met u op zoek naar passende producten en oplossingen. U verkrijgt met behulp van Verwijst deskundig advies, tips en inzicht in uw mogelijkheden!

Afspraak in de showroom

Maak een afspraak in één van onze showrooms door het contactformulier in te vullen. Ook kunt u contact met ons opnemen door een belletje te geven. Gelegen in Uden en Deurne geven wij u een passend advies op het gebied van tegels, sanitair en badkamers!

Foto impressie

Middels de onderstaande foto impressie verkrijgt u alvast een goed beeld van onze mogelijkheden. Voor het totale aanbod nodigen wij u uit in onze showroom. Hier vindt u de RAK tegels in diverse opstellingen en presentaties.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.