We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Porcelanosa tegels

Op zoek naar Porcelanosa tegels? In de showroom van Verwijst vindt u een zeer compleet assortiment aan wand- en vloertegels.

Porcelanosa

Met ''Passie voor het detail'' is Porcelanosa marktleider in de sector van keramische vloer- en wandtegels. Met meer dan 800 werknemers geniet het bedrijf mondiale faam in Nederland. Momenteel plukt het de vruchten van het vele werk dat in het verleden heeft plaatsgevonden. Dit wordt gestoken in onderzoek, ontwikkeling en uit zich in de kwaliteit van de Porcelanosa tegels.

Expertise

Porcelanosa is gespecialiseerd in:

  • Vervaardigen van één maan gebakken;
  • Aardewerk;
  • Porseleinen vloer- en wandtegels.

Bij Verwijst vindt u Porcelanosa tegels in diverse formaten en vele afwerkingen. Met high tech, een innovatief ontwerp en hoge kwaliteit onderscheidt Porcelanosa zich in de markt.

Showroom Verwijst

Verwijst heeft meer dan 1.000 verschillende soorten tegels op voorraad. Maak een afspraak in onze showroom, zodat u gewaarborgd bent van een deskundig advies. Samen kijken wij naar al uw wensen en laten we de sfeer uitstralen die u thuis wenst. Het is belangrijk om u zich te laten informeren door een echte expert. Immers dient u jarenlang van uw nieuwe vloer / tegels te kunnen genieten.

Heeft u dus hulp nodig bij het kiezen van de juiste tegel, het zetten van tegels of wenst u zelfs vloerverwarming? Als vloerspecialist staat Verwijst u van A tot Z bij. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of één van onze vestigingen op te bellen. U kunt deze bereiken via 0493-311026 (Deurne) of 0413-262078 (Uden). Wij heten u alvast welkom in onze ruime showrooms!

Video impressie

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.