We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Mosa tegels

Functionele en prachtige tegels? Koop Mosa tegels, ongetwijfeld een toevoeging voor bij u thuis. Verwijst helpt u graag een handje bij uw keuze!

Mosa

Bestel Mosa tegels bij Verwijst. Als badkamer-, sanitair- en tegelspecialist bieden wij een compleet assortiment van Mosa. De tegels van Mosa staan bekend om haar architectonische vorm. Hierdoor versterken deze tegels aanzienlijk een ruimte. Bovendien zijn Mosa tegels functioneel en praktisch in gebruik en onderhoud.

Design tegels

U vindt bij Verwijst keramische tegels van Mosa in diverse vormen en eigenschappen. Gedacht kan worden aan de maten XXS tot XXL en van LED materiaal tot aan glas en staal. Hierdoor kunt u deze tegels gebruiken in:

  • De badkamer;
  • Het toilet;
  • De woonkamer.

Verkrijg bij Verwijst een passend advies voor uw interieur. Wij kijken graag naar uw wensen en laten bij u thuis de sfeer uitstralen die u wenst. Voor het maken van een afspraak in onze showroom kunt u contact opnemen. Dit doet u door het contactformulier in te vullen of een belletje te geven naar 0413-262078 of 0493-311026. Gevestigd in Uden en Deurne bieden wij een passend assortiment van tegels, sanitair en badkamers. Onze showrooms ontlenen zich perfect om inspiratie te verkrijgen voor bij u thuis.

Foto impressie

Middels de onderstaande foto impressie verkrijgt u een goede impressie van enige mogelijkheden. Voor al onze tegels verzoeken wij u om onze showroom te bezoeken. Uiteraard kunt u ook onze Facebookpagina bekijken om diverse realisaties bij klanten te bekijken. Alvast welkom in één van de showrooms van Verwijst!

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.