We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Lea Ceramiche

Bekijk onze fotogalerij voor een totale impressie omtrent Lea Ceramische tegels. Verwijst staat u graag bij met zijn expertise voor Lea tegels!

Lea Tegels

Lea Ceramiche tegels is onderdeel van de Panariagroup Industrie Ceramiche Spa. Belangrijke kernwaarden van het bedrijf zijn:

  • Experimenteren;
  • Design en onderzoek;
  • Technologie en kwaliteit.

In meer dan dertig jaar heeft het bedrijf een aanzienlijk aandeel gehad in de ontwikkeling van de Italiaanse keramische sector.

Diverse stijlen Lea Ceramiche

U vindt Lea tegels in diverse soorten, stijlen en maten. Zo heeft het bedrijf wel meer dan veertig soorten collecties! In de foto impressie, onderstaand, vindt u alvast een klein aanbod van de vele mogelijkheden bij Verwijst. Geïnteresseerd in alle mogelijkheden van Verwijst? Neem contact met ons op. Met een afspraak in onze showroom laten wij u graag alle mogelijkheden zien. Wij geven een passend advies dat volledig aansluit bij uw wensen!

Sanitair en badkamer

Tevens kunt u bij Verwijst voor sanitair producten en het realiseren van een gloednieuwe badkamer. Kom gerust langs bij in de showroom, waar verschillende opzetten gepresenteerd staan!

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.