We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Imola tegels

Wilt u een nieuwe tegelvloer laten aanleggen? Verwijst raadt ten zeerste Imola tegels aan, een uitstekende keuze voor uw interieur. Wij adviseren u graag!

 Imola

De Italiaanse Cooperatie Ceramica d'Imolais is één van de oudste tegelfabrieken van de wereld en derhalve een belangrijk referentiepunt voor veel merken. Met een jaarlijkse productie van meer dan 25.000.000 m² en een ervaring van 135 jaar kan het oprecht een grote speler op de keramische tegelmarkt worden genoemd. Imola is een toonaangevende speler op het gebied van tegels in:
 
  • Productiecapaciteit;
  • Technologische ontwikkelingen;
  • Design-innovaties op het gebied van tegels.

Met trots kan Verwijst zeggen dat wij een diverse aanbod Imola tegels hebben. Heeft u een passend advies nodig omtrent de juiste tegel voor bij u thuis? Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden. In een gesprek kunnen wij nader ingaan op al uw wensen!

Compleet assortiment tegels, sanitair en badkamers

Naast tegels biedt Verwijst een uitgebreid assortiment sanitair en badkamers. Kom gerust eens langs in één van onze showrooms om het prachtige aanbod te bekijken. Ideaal om alvast een beetje inspiratie te krijgen voor bij u thuis!

Foto impressie

Verkrijg alvast een kleine impressie door de fotogalerij te bekijken. Uiteraard kunt u ons ook volgen op Facebook!

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.