We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Cerdomus tegels

Wilt u graag een impressie verkrijgen van Cerdomus tegels? Bezoek direct onze website voor meer informatie over Cerdomus.

Cerdomus

Cerdomus produceert keramische wand- en vloertegels sinds 1969. De vele variaties zijn kenmerkend voor Cerdomus tegels. Voor iedere smaak heeft het merk een passende tegel door diverse stijlen, kleuren, formaten en series. De volgende eigenschappen kenmerken Cerdomus:

  • Technologische innovatie;
  • Dynamiek;
  • Passie voor design.

Als toonaangevende producent van verglaasde tegels van zandsteen is het bedrijf een echte trendsetter in het maken van hedendaagse interieur over heel de wereld.

Mogelijkheden Verwijst

Bij Verwijst kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan Cerdomus tegels. U vindt tegels die zowel geschikt voor binnen als buiten zijn. Bent u daarnaast op zoek naar een compleet nieuwe badkamer of sanitair producten? Maak een afspraak in onze showroom via contact of breng een bezoek. Met een afspraak bent u verzekerd van advies, tips en inzicht in uw mogelijkheden. Als badkamer-, sanitair- en tegelspecialist in Uden en Deurne helpen wij u graag!

Foto impressie

Klik op een van de onderstaande foto's om de mogelijkheden te bekijken. De fotogalerij opent dan vanzelf. Ook kunt u ons volgen op Facebook om een impressie te verkrijgen van onze mogelijkheden!

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.