We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Ceasar tegels

Op zoek naar Ceasar tegels? Laat u adviseren door dé tegelspecialist in Uden en Deurne. Verwijst staat u graag bij met een passend advies!

Ceasar

Ceasar is een Italiaanse tegelfabrikant die gericht is op het produceren van topkwaliteit porseleinen vloer- en wandtegels. U vindt Ceasar tegels in diverse stijlen bij Verwijst. Zo kunt u deze kwaliteitstegels laten plaatsen in de woonkamer, badkamer en keuken. De combinatie van functionaliteit, technologie en smaak zorgen ervoor dat het zeer gewilde tegels zijn!

Tegenwoordig is Ceasar onderdeel van Gruppo Concorde. U vindt daarom in het uitgebreide assortiment meer dan 4.000 verschillende tegels.

Hedendaagse architectuur

In de collectie tegels van Ceasar komt nadrukkelijk passie naar voren. Ceasar zoekt naar innovatie, elke dag. Vanaf de oprichting heeft het bedrijf veel geïnvesteerd in onderzoek, innovatie en ontwerp. Middels de foto impressie verkrijgt u een goede indruk van de mogelijkheden. Wilt u liever een passend advies? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan één van onze showrooms.

Badkamer en sanitair

Naast topkwaliteit tegels kunt u terecht bij Verwijst voor een complete badkamer en sanitair producten. In onze showroom(s) staan diverse producten gepresenteerd. Kom gerust een kijkje nemen om woon inspiratie op te doen!

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.