We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Castelo tegels

Bijzonder zijn Castelo tegels. Bij Verwijst in Uden en Deurne vindt u een prachtig assortiment aan vloer- en wandtegels. Wij heten u welkom!

Castelo

Bent u op zoek naar traditionele tegels? Castelo tegels zijn gemaakt op traditionele wijze van marmerpoeder en kleurstoffen. In het assortiment van Verwijst vindt u zowel vloer- als wandtegels van Castelo. Bekijk de foto impressie voor de vele creaties.

Mogelijkheden

Hedendaags zien we Castelo tegels vooral in kastelen, pousada's en patriciërshuizen. Wilt u graag een unieke sfeer creëren? Kies dan voor deze Portugese tegels! Als tegelspecialist kunnen wij u voorzien van een passend advies. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Hiermee bent u gewaarborgd van een uitstekende begeleiding in onze showroom!

Verder bieden wij tegels van andere topmerken. Voor iedere wens biedt Verwijst een tegel. U kunt denken aan de volgende merken:

Alles onder één dak

Wij laten u vrij in de keuze door wie u de tegels laat zetten. U kunt dit uitbesteden aan iemand anders of gewoon aan Verwijst overlaten. Daarnaast zijn wij ook dé specialist in het leggen van vloerverwarming. Ideaal om een aangenamere sfeer te maken in uw kamers.

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.