We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Ariostea tegels

Een compleet aanbod Ariostea tegels vindt u bij Verwijst. Bezoek onze showroom voor het totale aanbod of bekijk hieronder de foto impressie. Zo verkrijgt u alvast een beetje inspiratie voor uw nieuwe tegelvloer!

Ariostea

Een compleet aanbod Ariostea tegels vindt u bij Verwijst. Bezoek onze showroom voor het totale aanbod of bekijk hieronder de foto impressie. Zo verkrijgt u alvast een beetje inspiratie voor uw nieuwe tegelvloer.

Ariostea heeft als missie om hoogwaardige technologie te combineren met de unieke schoonheid van de natuur. Bij het productieproces wordt getracht om elementen als water, aarde en vuur met elkaar te verbinden. Zelf is deze Italiaanse fabrikant van tegels een pionier met keramische tegels. Het staat bekend om de natuurlijke look van hout, marmer en natuursteen. Het slaagt er bij uitstek in om elementen van de natuur terug te laten brengen op de tegels. Bent u benieuwd naar het assortiment Ariostea tegels bij Verwijst? Bekijk hieronder de foto impressie of kom langs in onze showroom. Indien u een afspraak maakt, bent u gewaarborgd van een deskundig advies. Neem hiervoor contact met ons op!

Compleet assortiment

Het assortiment tegels van Verwijst herbergt zowel A-merken als opkomende merken. Voor iedere smaak bieden wij een passend aanbod. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor sanitair en voor de badkamer. In onze showrooms hebben wij diverse stijlen opgezet. Kom gerust eens langs om te ervaren wat een unieke setting voor u kan betekenen. Onze adviseurs staan voor u klaar!

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.