We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Aparici tegels

Wilt u graag Aparici tegels aanschaffen? Kom gerust eens langs bij Verwijst. Onze adviseurs staan voor u klaar met een passend advies voor bij u thuis!

Aparici

Bent u op zoek naar Aparici tegels? Bezoek de showroom van Verwijst. Wij hebben een compleet assortiment keramische wand- en vloertegels én porseleinen tegels van Aparici.

Aparici tegels zijn zeer populaire tegels. Vanuit Spanje produceert Cerámicas Aparicim SA deze tegels. Verwijst is zeer trots op het feit dat we tegels in het assortiment hebben opgenomen van één van de eerste pioniers op de internationale tegelmarkt. Momenteel kent Cerámicas Aparici SA zelfs een productiecapaciteit van ongeveer 14.500.000 vierkante met per jaar!

Aanbod Verwijst

Verwijst biedt meer dan alleen Aparici tegels. Onder tegels vindt u bijvoorbeeld topmerken, zoals:

Heeft u vragen over het aanbod? Of wilt u direct een afspraak maken in onze showroom om deze prachtige tegels te bekijken? Neem contact op met Verwijst, onze adviseurs staat met een passend advies voor u klaar. Hieronder kunt u middels de foto impressie alvast een indruk verkrijgen van de vele mogelijkheden.

Badkamer en sanitair

Wilt u wellicht ook een nieuwe badkamer samenstellen? Of misschien nieuwe sanitair producten? Verwijst is dé badkamer-, sanitair- én tegelspecialist. Gevestigd in Uden en Deurne bieden wij een passend assortiment voor al uw wensen. Kom gerust langs en bekijk de vele mogelijkheden!

Foto impressie

Klik op de foto om het uit te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.