We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Grohe

Grohe sanitair

Vier belangrijke pijlers van Grohe zijn: kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Bij Grohe sanitair ligt de lat extreem hoog. Dit uit zich in de producten die aangeboden worden. Zo streeft het bedrijf ernaar om altijd direct te voelen of u een Grohe kraan of douche gebruikt.

Grohe kraan

Hedendaags is Grohe uitgegroeid tot één van de grootste kranenfabrikanten ter wereld. Het is een merk dat staat voor kwaliteit en kijkt naar de perfecte samenhang tussen functie en vorm.

Foto impressie

Voor een totale impressie van al uw mogelijkheden verwelkomen wij graag bij Verwijst. Via de foto impressie kunt u alvast een idee krijgen van diverse mogelijkheden.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.