We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Duravit

Bekijk duravit sanitair bij Verwijst. Wij zijn uw sanitair-, tegel- en badkamerspecialist in Uden en Deurne. Kom langs!

Duravit sanitair

Het avontuur van Duravit begon 1817. Hedendaags is het een gerenommeerd met innovatieve technieken, een kenmerkend design en het ontwikkelen van nieuwe productsegmenten.

Duravit wastafels, toiletten en meer

In onze showrooms vindt u prachtig Duravit sanitair gepresenteerd in diverse badkamerstijlen. Wij adviseren u ten zeerste om Verwijst een bezoekje te komen brengen. Samen met een vakkundige medewerkers kunnen wij u begeleiden bij de aankoop van het juiste sanitair.

Foto impressie

Via de foto impressie verkrijgt u alvast een kleine impressie van de mogelijkheden van Duravit. Voor een totale impressie verzoeken wij u om langs te komen in onze showroom. Verwijst heet u van harte welkom!

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.