We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Assenti

Assenti specialiseert zich in het vervaardigen van badkamermeubels. Assenti levert zowel standaard badkamermeubels als maatwerk badkamermeubels. Hiervoor gebruikt Assenti een MDF van een hoge densiteit (lakkwaliteit) vervaardigd uit een UV-bestendige 2 componenten lak.

De eigen productielijn van Assenti kent een groot succes. Om hun plaats op de internationale markt te kunnen handhaven, beschikt Assenti over een volledig vernieuwd en modern machinepark.

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.