We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Assenti

Assenti sanitair

Bent u op zoek naar hoogwaardig sanitair? Verwijst biedt prachtige sanitair producten van Assenti. Het merk staat al sinds 1994 bekend om haar innovatie, kwaliteit en design. Hierbij heeft het bedrijf met name een voorliefde voor badkamermeubelen, oftewel badmeubels.

Assenti badmeubels, wastafels en meer

Middels de foto impressie krijgt u een goed beeld van de waarden die Assenti wilt uitstralen. Assenti badmeubels kunt u bestellen in standaard maten, alsmede op maat voor uw badkamer. Hierbij staat de lakkwaliteit centraal.

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten. Wilt u liever de producten in het echt zien? Maak een afspraak of kom direct langs in één van onze showrooms. Wij zorgen dat u écht geniet in uw badkamer!

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.