We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Merken Sanitair

Assenti specialiseert zich in het vervaardigen van badkamermeubels. Assenti levert zowel standaard badkamermeubels als maatwerk badkamermeubels. Hiervoor gebruikt Assenti een MDF van een hoge densiteit (lakkwaliteit) vervaardigd uit een UV-bestendige 2 componenten lak.

Lees meer

Uw badkamer is onze passie! DeVille Products staat garant voor esthetische en duurzame sanitaire producten voor badkamers en toiletruimtes.

Lees meer

Dornbracht staat voor hoogwaardige productkwaliteit, een geavanceerde productie en innovatief design. Met zijn meermaals internationaal onderscheiden premiummengkranen fungeert de familie-onderneming als drijvende kracht achter de ontwikkelingen en trends in een hele branche. Wereldwijd.

Lees meer

Het leven is een avontuur. Dat van Duravit begon in 1817. Zelfs een bedrijf dat op veel domeinen een voorloper is met zijn eeuwenoude traditie is ooit “klein begonnen.”

Lees meer

Kwaliteit, Technologie, Design en Duurzaamheid. Vier fundamentele pijlers. Grohe legt de lat extreem hoog zodat je altijd het verschil kunt voelen wanneer je een GROHE kraan of douche gebruikt. Inmiddels is GROHE uitgegroeid tot één van de grootste kranenfabrikanten ter wereld.

Lees meer

Ideeën voor de badkamer sinds 1901 - dankzij onze passie voor water, onze liefde voor innovaties en perfectie en onze verantwoordelijkheid naar milieu en maatschappij.

Lees meer

Hotbath BV is een Nederlandse onderneming en bestaat uit een klein internationaal team stuk voor stuk specialisten op het gebied van kraantechnologie, kraanontwerp, kraanproductie en marketing. Doelstelling van Hotbath BV is om zelf een kwalitatief hoogwaardig programma te ontwikkelen, specifiek toegespitst op de exacte vraag van de markt en dat dan te laten produceren.

Lees meer

RIHO levert met eigentijdse Sanitair-producten in een uitzonderlijk design een bijdrage aan de hedendaagse badcultuur.

Lees meer

Sphinx biedt u complete badkamerseries. Hierin zijn alle onderdelen op elkaar afgestemd, van badkamermeubel tot waskom. SPHINX biedt de Benelux-markt een compleet en helder assortiment.

Lees meer

Stijlvolle badkamermeubels waarvan u jaren kunt genieten. Alle badkamermeubelen worden in Nederland geproduceerd. Een design badmeubel van hoge kwaliteit!

Lees meer

Wat uw favoriete stijl ook is, Villeroy & Boch heeft de passende badkamerinrichting voor de realisering van uw droombadkamer.

Lees meer