We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Werkwijze

Een badkamer inrichten of een nieuwe tegelvloer uitzoeken, dat doet u waarschijnlijk niet elke dag. Er moeten allerlei keuzes worden gemaakt op het gebied van vormgeving en comfort. Maar ook praktische en technische vragen moeten worden beantwoord.

Onze deskundige adviseurs begeleiden u graag bij het nemen van al die niet alledaagse beslissingen. Samen met u brengen ze uw wensen in kaart. En door vervolgens samen goed na te denken ontstaat de oplossing die past bij uw ideeën én bij uw budget.

Wanneer u het lastig vindt om een goede indeling voor de badkamer te maken, dan kunnen we voor u een 3D-ontwerp maken. Zo krijgt u een goed beeld van wat kan en wat niet kan en van hoe uw badkamer eruit gaat zien.

Wanneer u helemaal tevreden bent met het ontwerp en de gekozen materialen, dan maken we voor u een offerte. De offerte kunnen we nog een keer met u doornemen, vanzelfsprekend, zodat glashelder is wat u van ons mag verwachten.

Besluit u de order bij ons te plaatsen, dan kunnen we desgewenst een installateur voor u inschakelen. De installateurs waarmee wij werken zijn zonder uitzondering eersteklas vakmensen, dus u bent verzekerd van vakkundige plaatsing en installatie.

De installateur komt eerst bij ons de tekening en de materialen bekijken. Daarna maakt hij met u een afspraak en komt hij bij u de in te richten ruimte bekijken. Vervolgens brengt de installateur aan u offerte uit voor de plaatsing of installatie.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.