We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Onze klanten

De klanten van Verwijst komen niet alleen uit Uden en Deurne. Met regelmaat ontvangt Verwijst klanten uit Helmond, Nuenen, Venray, Venlo, Gemert, 's-Hertogenbosch, Oss, Venlo en Weert. Wellicht een stukje rijden, maar zeker de moeite waard.

De klanten van Verwijst zijn zeer divers. Van jonge stellen die hun eerste huis hebben gekocht, gezinnen met kinderen maar ook 50 plussers. Het assortiment van Verwijst is breed opgezet, zowel op het gebied van badkamers als tegelvloeren. Alle A merken zijn in het assortiment opgenomen.

Bij Verwijst slaagt u altijd!

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.