We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Over Ons

De klanten van Verwijst komen niet alleen uit Uden en Deurne. Met regelmaat ontvangt Verwijst klanten uit Helmond, Nuenen, Venray, Venlo, Gemert, 's-Hertogenbosch, Oss, Venlo en Weert. Wellicht een stukje rijden, maar zeker de moeite waard.

Lees meer

Verwijst staat al ruim 60 jaar voor kwaliteit en professionaliteit. Ons assortiment tegels en sanitair is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste van Noord-Brabant. U hebt de keuze uit een indrukwekkende verscheidenheid aan tegels en sanitair. In onze showrooms vindt u veel van deze producten overzichtelijk gepresenteerd.

Lees meer

Een badkamer inrichten of een nieuwe tegelvloer uitzoeken, dat doet u waarschijnlijk niet elke dag. Er moeten allerlei keuzes worden gemaakt op het gebied van vormgeving en comfort. Maar ook praktische en technische vragen moeten worden beantwoord.

Lees meer

Onze showrooms

Verwijst heeft showrooms in Uden en Deurne. Wilt u een afspraak maken in één van onze showrooms?

Klik dan hier en plan uw afspraak! Dan bent u verzekerd van inspirerende tips en gedegen advies. Wij nemen graag de tijd om uw wensen te bespreken.

Bekijk alles
Lezen

Verwijst Uden

Verwijst staat al ruim 60 jaar voor kwaliteit en professionaliteit. Sinds de oprichting in 1956...

Lezen

Verwijst Deurne

In 2006 is bij Tegelhandel Verwijst het idee ontstaan om de horizon te gaan verbreden. In 2007...

Lezen

Actie bij Verwijst

Benieuwd naar de acties bij Verwijst Badkamers, Tegels en Sanitair? Bekijk dan onze actiefolder...