We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Muziek in de badkamer

De BadkamerRadio: het Wipod Music Center hét (waterdichte) muzieksysteem voor uw badkamer! Het muzieksysteem voor uw badkamer dat naast een FM-radio ook een volwaardig MP3-systeem is.

De waterdichte controller (Wipod) wordt hét centrale punt in de badkamer. Selecteer een MP3 liedje, dat je hebt opgeslagen in de Wipod. Draadloos wordt het gekozen nummer via Bluetooth gestreamd en ten gehore gebracht in de badkamer via de waterdichte speakers. Het Wipod Music Center laat je optimaal genieten van muziek waar je geen andere apparaten voor nodig hebt. Uiteraard werkt de Badkamerradio wel naadloos samen met andere AquaSound apparaten, zoals de Badkamer TV's. Lees hieronder wat hij allemaal kan en overtuig jezelf ervan dat dit inderdaad de BadkamerRadio van de toekomst is die een must-have is voor iedere badkamer bezitter...

Luisteren naar je favoriete radiostations

Uiteraard speelt het Wipod Music Center gewoon radio af. De (verborgen) Receiver-box kan aangesloten worden op de CAI, maar heeft ook een eigen antenne. Met de Wipod controller selecteer je welk radiostation je wil horen en de muziek speelt helder over de speakers van het badkamer radio systeem. Het Music Center kan tot 8 voorkeuzezenders opslaan. Dat moet genoeg zijn voor een avondje relaxen in de badkamer.

Naar je digitale muziek (MP3) luisteren

De MP3 bestanden sla je vanaf je computer of laptop eenvoudig op in de Wipod. Het interne geheugen van de waterdichte Wipod 'Luxe' is 1Gb en van de Wipod 'Pro' zelfs 2Gb, dit is voldoende voor het opslaan tot wel 500 liedjes. Zo heb je altijd je complete muziekbibliotheek binnen handbereik onder de douche.

Eenvoudig te koppelen via Bluetooth

Is het interne geheugen van de Wipod niet toereikend voor je, dan koppel je de Wipod 'Pro' eenvoudig aan Bluetooth apparaten (bv: iPhone, iPod touch of SmartPhone). Eenmaal gekoppeld, dan worden de MP3 liedjes draadloos ten gehore gebracht via het Wipod Music Center. De badkamer vult zich met de muziek van je keuze. De Wipod 'Pro' is zelfs in staat op afstand een iPhone, iPod Touch, SmartPhone of ander Bluetooth apparaat te bedienen (AVRCP). Want die apparaten leg je toch het liefst op een veilige, vochtvrije plek.

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.