We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Geberit Duofresh

Reinig de vieze lucht in de wc of badkamer met Geberit DuoFresh. Verwijst helpt u graag!

Er zijn verschillende manieren om van vieze luchtjes op het toilet af te komen. U kunt bijvoorbeeld een verfrissingsspray gebruiken, een lucifer aansteken of wellicht een raam open zetten. Wij hebben echter een betere oplossing. Voer de vieze luchtjes af en reinig de lucht met Geberit DuoFresh.

Geurafzuiging

Geberit DuoFresh zorgt voor frisheid in de badkamer door het direct verwijderen van vieze geurtjes uit de wc-pot! De lucht wordt gefilterd en schone lucht wordt in de ruimte verspreid. Zo krijgen vieze geurtjes geen kans om zich te verspreiden. De mechanische geurafzuiging wordt met één druk op de knop ingeschakelt en schakelt automatisch weer uit.

Bedieningsplaten

Geberit bedieningsplaten verbeteren uw badkamer hygiëne door middel van de handige, sanitaire state-of-the-art voorzieningen. Bedieningsplaten met touchfree bediening en elegante kleuren brengen sfeer in de badkamer of toilet.

Soft-touch toetsen & stille spoeling

Dankzij de soft-touch toetsen is slechts een zachte druk op de bedieningsplaat nodig om een bijzonder stille spoeling te activeren. U hoeft zich geen zorgen te maken dat iemand wakker wordt.

Toiletblokhouder (optioneel)

Klap de Geberit bedieningsplaat open, plaats het toiletblokje in de toiletblokhouder en klap de houder weer dicht. De toiletblokhouder is compatibel met de Geberit Sigma01, Sigma10, Sigma20, Sigma40 en Sigma50 bedieningsplaten.

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.