We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Aangepaste badkamer

Wanneer u minder valide bent en hulpmiddelen nodig heeft om van uw badkamer te genieten, bent u bij Verwijst niet gebonden aan een bepaalde badkamerstijl. U bepaald zelf de stijl en kiest samen met onze adviseur de mate van ondersteuning in uw badkamer.

Voor mensen met ieder hun eigen eisen en wensen, mogelijkheden en beperkingen biedt met merk Linido dé oplossing. Of men nu zelfstandig woont, in een instelling verblijft of daar werkt. Of u jong of oud bent, een lichte of een zwaardere functiebeperking heeft.

Linido heeft een breed assortiment en biedt uitkomst in iedere situatie, zonder concessies te doen aan de keuze aan het interieur. Producten ontwerpen en produceren waarop u kunt vertrouwen, die doen wat ze beloven en waar u lang plezier aan beleeft: dat is ons vak én onze passie.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.