We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Moderne badkamer

Voor al uw wensen met betrekking tot een nieuwe, moderne badkamer staat Verwijst voor u klaar. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden met uw badkamer!

 

Een moderne badkamer straalt sfeer, eenvoud en kwaliteit uit. De badkamermeubels staan in volledige harmonie met elkaar gecombineerd, zonder enige concessies omtrent de vormgeving in de badkamer. In de showrooms van Verwijst vindt u een ruime collectie van moderne badkamers voor iedere prijsklasse en smaak.

Geniet elke dag van uw badkamer

Geniet iedere dag van een strakke badkamer op een bijzondere manier. Een manier die in feite alle hedendaagse trends trotseert. Belangrijke elementen van een moderne badkamer zijn:

  • Minimalistisch;
  • Krachtig;
  • Overtuigend.

Verwijst is als badkamerspecialist dé expert om de badkamer met natuurlijke materialen te combineren. Wilt u alvast uw wensen vormgeven in een nieuwe badkamer? Met badkamerontwerp van Verwijst kunt u uw wensen en voorkeuren wegzetten in een ontwerp. Vervolgens kunt u dit ontwerp meenemen in een afspraak met één van onze badkamerspecialisten.

Moderne badkamermeubels in alle stijlen

Gelegen in Uden en Deurne presenteren wij diverse moderne badkamers in de showrooms. Met uiteenlopende merken verkrijgt u een goede impressie van al uw mogelijkheden. Naar wens kunt u zelf of met hulp van Verwijst uw droombadkamer samenstellen.

Bij een strakke badkamer horen moderne badkamermeubels. Wij zorgen dat uw wensen met betrekking tot de badkamer in een moderne vorm worden gegoten. Samen met Verwijst kiest u voor de juiste:

  • Kranen;
  • Wastafels;
  • Douchesets.

Altijd hét juiste advies met Verwijst

Wilt u iedere dag zorgeloos genieten van uw badkamer? Extra speciale items voor uw badkamer om het comfort te verhogen? Maak een afspraak met onze badkamerspecialisten om achter alle mogelijkheden te komen. Wij laten graag uw badkamer ideeën tot leven komen. Met passie, energie en trots verkrijgt u een moderne badkamer die uw verwachtingen overtreft!

Hieronder treft u een fotogalerij ter inspiratie van uw badkamer. Heeft u enige vragen? Neem dan contact met ons op of kom direct langs in één van onze showrooms.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.