We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Moderne badkamer

Uw nieuwe badkamer wordt een ruimte van rust en eenvoud, bevrijd van alles wat overbodig is. Zonder concessies aan de vormgeving in uw badkamer.

De moderne badkamer is de ideale badkamer die alle trends trotseert en op een bijzondere manier oorspronkelijkheid en luxe uitstraalt. Uitgangspunten van een moderne badkamer zijn: minimalistisch, krachtig en overtuigend, met herkenbare vormen. In de combinatie met natuurlijke materialen wordt uw moderne badkamer een bron van bezinning.

Als uw badkamerwensen in een moderne vorm gegoten moeten worden, dan bent u bij Verwijst aan het juiste adres.

Foto impressie

Ter inspiratie hebben wij een aantal moderne badkamers op een rijtje gezet. In onze showroom presenteren bij badkamers met diverse uiteenlopen merken sanitair zodat u zelf uw badkamer kunt samenstellen.

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.