We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Klassieke badkamer

Een klassieke badkamer geeft een warme en elegante uitstraling. Breng een bezoek aan Verwijst en laat al uw voorkeuren terugkeren in uw droombadkamer!

 

Maak van uw badkamer een plaats waar u écht eventjes tot rust komt. Met prachtige elementen zorgt een klassieke badkamer voor dé perfecte balans tussen uitstraling en kwaliteit. Droom lekker weg in een nostalgische omgeving met klassieke lijnen en authentieke materialen gecombineerd met modern comfort. Wij leveren uw badkamer vol herinneringen aan traditionele waarden!

Uitgebreid aanbod landelijke badkamers

Als badkamer-, sanitair- én tegelspecialist heeft Verwijst ruime showrooms met gepresenteerde producten. U vindt in de showrooms klassieke (oftewel landelijke) badkamers in verschillende opzetten. Kom gerust eens langs in Uden of Deurne en ervaar de warmte en elegantie van een klassieke badkamer.

Wilt u liever een badkamer ontwerpen volledig aan de hand van uw voorkeuren? Het liefst uw stijl combineren met prachtige elementen van een klassieke badkamer? Verwijst geeft u de mogelijkheid tot maatwerk. Met badkamerontwerp verkrijgt u een badkamer die volledig is opgemaakt aan uw voorkeuren. Eveneens is het mogelijk om direct in onze showrooms langs te komen, zodat het ontwerp besproken kan worden met een badkamerspecialist.

De juiste klassieke badkamermeubels voor uw badkamer

Passend bij een klassieke badkamer horen landelijke/klassieke elementen. Verwijst helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes. Door het ruime aanbod kan het moeilijk zijn om een doordachte keuze te maken. Onze badkamerspecialisten kunnen u een passend advies geven omtrent het kiezen van:

  • Het juiste bad;
  • Een bijpassend toilet;
  • De gewenste tegelvloer.

Eventuele speciale items vergoten het gemak in uw badkamer, het comfort wordt vergroot. In het uitgebreide assortiment van Verwijst vindt u onder andere:

  • Sunshowers;
  • Waterbestendige tv's;
  • Badkamerradio's.

 Plan uw afspraak in

Maak een afspraak met Verwijst om achter de mogelijkheden te komen. Door het uitgebreide aanbod van klassieke badkamers vindt u altijd een ontwerp die volledig uw voorkeuren uitstraalt. Bovendien bent u met een afspraak gewaarborgd van professioneel begeleiding en inspirerende tips!

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.