We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

TV in de badkamer

Wilt u TV in de badkamer? Een badkamer TV? Ontdek de mogelijkheden bij Verwijst Uden – Deurne. Onze specialisten staan voor u klaar!

Badkamer TV

Een badkamer TV is een echte blikvanger. Verwijst Uden – Deurne biedt TV's in de badkamer van 17'' tot 26'' (LED). De uitgebreide lijn van waterbestendige TV's zijn zowel leverbaar als opbouw- of inbouwmodel.

Kenmerken TV in de badkamer

Helder beeld, mooi geluid.. natuurlijk mag u dit van de AquaSound Badkamer TV verwachten. De AquaSound TV’s leveren echter meer. Veiligheid en gebruiksgemak staan centraal, zodat u optimaal kunt genieten van uw TV in de badkamer.

De Badkamer TV’s zijn waterbestendig (IP-X5), werken op laagspanning en beschikken over technologie die condensvorming op het scherm tegengaat. Door geringe diepte kunnen de Badkamer TV's fraai in de muur worden geïntegreerd, of stijlvol tégen de muur worden bevestigd. De waterdichte TV's van Aquasound zijn perfect te combineren met uw Wipod muzieksystem

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.