We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Installatie en Montage

Wilt u een nieuwe badkamer? Laat u helpen door Verwijst. Wij staan ook voor u klaar met installatie & montage.

Bij Verwijst laten wij u vrij in de keuze door wie u de badkamer laat installeren. U kunt de installatie en montage overlaten aan Verwijst, uitbesteden aan een vakman of zelf de badkamer installeren.

Plaatsen van uw badkamer:

  • U gaat zelf aan de slag - Wanneer u besluit om bij ons de badkamer aan te schaffen en u bent zelf erg handig, dan zullen wij u alle informatie verschaffen die het u mogelijk zal maken om zelf de badkamer te installeren.
  • U selecteert zelf een vakman - Kent u iemand die badkamers plaatst, of wilt u zelf een vakman inhuren en vindt u het geen probleem om zelf de afspraken te maken met de uitvoerende mensen? Ook dan kunt u terecht bij Verwijst.
  • U maakt gebruik van ons netwerk van vaklieden - Vindt u het geen probleem om zelf de afspraken te maken met de uitvoerende mensen, maar heeft zelf deze contacten niet? Geen probleem! Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste mensen uit ons netwerk voor de uitvoering van de werkzaamheden.
  • ALL-IN | alles onder één dak - Wij nemen al uw zorgen uit handen en coördineren alle werkzaamheden van A tot Z. Het enige aanspreekpunt dat u heeft is Verwijst. U krijgt van ons één totaalfactuur.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.