We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Design badkamer

Kies met een design badkamer voor een uitgesproken stijl bij u thuis. Onze badkamerspecialisten begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze. Maak een afspraak!

 

Wilt u een eigen stijl van wonen terugzien in uw badkamer? Een design badkamer kent bravoure, een uitgesproken stijl. Geheel aan de hand van uw wensen komt uw handtekening terug in de badkamer. Maak kennis met Verwijst in Deurne of Uden, uw specialist in badkamers, tegels én sanitair. Met een beetje hulp kiest u een badkamer die uw stijl uitstraalt of ontwerpt u een design volledig op maat.

Design badkamer ontwerpen naar uw wensen

Verwijst kent een uitgebreid aanbod van design badkamers in de showrooms. Hier vindt u diverse opstellingen in combinatie met verschillende badkamermeubels, zodat u een goede impressie verkrijgt van alle mogelijkheden. Hecht u veel waarde aan een moderne architectuur? Wilt u een luxere uitstraling creëren in uw nieuwe badkamer? Onze badkamerspecialisten begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Onder sanitair vindt u een uitgebreid assortiment van kranen, baden, badmeubels en meer. Een echte aanrader om te bekijken. Middels badkamerontwerp kunt u alvast uw design badkamer ontwerpen. Plan een afspraak met Verwijst in voor het bespreken van het ontwerp. Wij inspireren én informeren u met passie!

Complete badkamer met alle luxe

Op al uw wensen en voorkeuren speelt Verwijst in. In onze showrooms vindt u speciale items om uw badkamer compleet te maken. U kunt onder andere denken aan:

Wij staan voor kwaliteit. In het assortiment van Verwijst vindt u zowel A- als opkomende merken. Bovendien laten wij u vrij in de keuze wie u kiest voor het installeren en monteren van uw badkamer. U kunt namelijk zelf aan de slag gaan of de werkzaamheden overlaten aan Verwijst.

Meer informatie

Wij heten u van harte welkom in onze ruime showrooms. Voor het maken van een afspraak verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Het is natuurlijk geen probleem om direct in één van de showrooms langs te komen. Onze badkamerspecialisten staan voor u klaar om u te helpen met uw design badkamer!

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.