We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Badkamerstijlen

Een moderne badkamer straalt sfeer, eenvoud en kwaliteit uit. De badkamermeubels staan in volledige harmonie met elkaar gecombineerd, zonder enige concessies omtrent de vormgeving in de badkamer. In de showrooms van Verwijst vindt u een ruime collectie van moderne badkamers voor iedere prijsklasse en smaak.

Lees meer 

Maak van uw badkamer een plaats waar u écht eventjes tot rust komt. Met prachtige elementen zorgt een klassieke badkamer voor dé perfecte balans tussen uitstraling en kwaliteit. Droom eventjes lekker weg in een nostalgische omgeving met klassieke lijnen en authentieke materialen gecombineerd met modern comfort. Wij leveren uw badkamer vol herinneringen aan traditionele waarden!

Lees meer 

Met een tijdloze badkamer kiest u voor weinig poespas. Voor elementen die minder trendgevoelig zijn. Het ontwerp is hedendaags maar toch tijdloos qua vorm. Laat u zich inspireren in de ruime showrooms van Verwijst. Hier vindt u diverse tijdloze badkamers gepresenteerd staan met uiteenlopende merken sanitair. Met een beetje hulp van onze badkamerspecialisten verkrijgt u inspirerende tips en talloze inzichten voor de keuze van uw nieuwe badkamer.

Lees meer

Met een design badkamer kiest u voor bravoure, een uitgesproken stijl. Wilt u een eigen stijl van wonen terugzien in uw badkamer? Maak kennis met Verwijst in Deurne of Uden, uw specialist in badkamers, tegels én sanitair. Met een beetje hulp kiest u een badkamer die uw stijl uitstraalt of ontwerpt u een design volledig op maat.

Lees meer